Anglès

Angl�s

Sabent que l’anglès es la llengua vehicular universal i està present en el currículum d’Educació Infantil, volem iniciar-nos en les bases fonètiques comprensives i comunicatives, contribuint així a afavorir la futura educació dels nostres infants.

Clases impartides per Kids&Us.

https://www.kidsandus.es

Menjador

Menjador

S’ofereix servei de menjador, amb cuina cassolana pròpia i menus perfectament equilibrats i adaptats a les necessitats alimentàries dels infants, elaborats per una cuinera pròpia i supervisats per una empresa de nutrició.

Escoleta Nocturna

Escoleta Nocturna

Els pares que desitjin gaudir d’un temps per a ells, l’equip educatiu de l’escoleta s’ofereix per cuidar els vostres fills d’un divendres vespre a un dissabte dematí. L’activitat es realitzara un pic per trimestre i sempre que hagi un mínim de nins apuntats, els germans menors de 5 anys també poden venir.

Els menuts gaudiran d’una nit plena de sorpreses, jocs i experiències úniques.

Escola d’estiu

Escola d'estiu

PER A NINS DE 3 A 4 ANYS

L’inici de les vacances, pot representar una veritable inquietud per als pares. Preocupats per la falta d’activitat dels seus fills, cerquen diferents opcions per ocupar el seu temps.

A la nostra escola d’estiu els vostres fills passaran un estiu divertit aprenent valors amb activitats lúdiques, tallers, anglès i moltes activitats més!!

Atenció Primarenca

 L’escoleta compta amb l’ajuda de l’equip de l’Institut Educació Primera Infància ( I.E.P.I.)

http://www.caib.es/sites/primerainfancia/ca