Les millors aules per els que més t’importen

La nostra escoleta és un centre d’una sola planta molt lluminosa que disposa d’aules que proporcionen espais i ambients que estimulen el procés d’aprenentatge i potencien el desenvolupament del nin. Una bona organització  de l’aula requereix plantejar-se com perceben els nins el món. Intentant veure les coses des de la seva perspectiva. És important que els materials i part de la decoració de l’aula estiguin a la seva altura. L’organització de l’espai s’ha d’adequar a les característiques dels nins, i fomentar el seu desenvolupament autònom i a la comunicació entre iguals.

Les nostres aules cobreixen totes les necessitats bàsiques dels nins; activitat, joc, higiene, alimentació i descans. 

Aula per a nadons de 0 – 1 any; Aquesta aula requereix poques zones d’activitat, ja que l’alimentació, la higiene i el son ocupen gran part del temps, no obstant és necessari crear zones de gateig i desplaçament, i una zona amb tapís per facilitar el desplaçament autònom. 

Aquesta aula està dotada de ; un tapís, coixins, mirall, capsa amb sonalls i mossegadors, peluixos blans, llibres de tela, jocs d’arrossegament, pilotetes, panera del tresors i a la zona de descans tenim; cunes, hamaques, coixins i CD’S amb cançons de bressol.

Aula per a nins de 1 – 2 anys dotada de; taules, cadires, material de plàstica, joc heurístic, mirall, construccions, llibres d’imatges i contes, cotxets, instruments musicals… Zona d’higene; canviador i un bany totalment adaptat per a ells i vigent en la normativa de la Conselleria de Sanitat. Zona de descans; llitets individuals i personalitzats.

Aula per a nins de 2 – 3 anys dotada de; taules, cadires, material de plàstica, pintures, mirall, encaixables, bits d’intel·ligència, jocs de  manipulació, jocs de taula en anglès adaptats a la seva edat, peluixos, un cançoner, instruments musicals… Zona d’higiene; un canviador i un bany totalment adaptat a ells i vigent en la normativa de la Conselleria de Sanitat. Zona de descans; llitets individuals i personalitzats.

Aula d’usos múltiples; Aquesta aula requereix una zona que permeti un moviment cada pic més autònom i precís. Zona de joc simbòlic. Està dotada de; disfresses, cuinetes, taller mecànic, juguetes electròniques, supermercat, cotxets i pepes… Per fer la psicomotricitat; matalassos, anelles, pilotes, cordes, túnel, caseta plegable, mocadors…

Pati; El pati com a cap lloc més,  pot oferir àmplies possibilitats d’ experimentar amb materials diversos, d’observar gran varietat de fenòmens i aconteixements. (insectes, animalets, vent, fred, sol, calor, ombres…) i està dotat de jocs mòbils;  pneumàtics de colors, tricicles, casetes, balancí, túnel, tobogan i pilotes…

Menjador; Trones per els nadons, cadires de plàstic i taules.

Cuina i despatx.